Speciale voorzieningen - H’ART Museum

Overslaan en naar inhoud gaan
Tickets

Speciale voorzieningen

Rolstoelfaciliteiten

Alle zalen en faciliteiten zijn rolstoelvriendelijk. Er zijn drie invalidentoiletten. Het gebouw heeft drie publieksliften. Reserveren van rolstoelen of rollators is mogelijk en aan te raden i.v.m. beperkte beschikbaarheid, via mail@hartmuseum.nl.

Plattegrond

Bekijk hier de plattegrond van H’ART Museum voor mindervaliden. Op deze speciale plattegrond staat de route voor rolstoelgebruikers aangegeven.

Parkeerplaatsen voor mindervaliden

H’ART Museum beschikt over twee mindervalidenparkeerplaatsen, te reserveren voor een personenauto, voor wie over een invalidenparkeerkaart beschikt. Reserveren op werkdagen via mail@hartmuseum.nl. Graag vermelden: datum, (geschat) tijdstip aankomst en vertrek, kenteken en mobiel telefoonnummer.
Na reservering ontvang je een e-mail met bevestiging of de mededeling dat beide plaatsen bezet zijn.

Entree H'ART Museum - parkeerplaats mindervaliden

De entree naar H’ART Museum is niet toegankelijk voor doorgaand verkeer. Indien je een invalideparkeerplaats heeft gereserveerd, kan je je melden via de intercom aan de straatzijde. Echter kan deze lastig te bereiken zijn, indien je slecht ter been bent. Je kunt jouw aankomst dan doorgeven via 06 55727445. De beveiliging zal je dan toegang geven. Wacht alstublieft totaal de paal geheel naar beneden is en het licht op groen staat.

Bereikbaarheid ingang H'ART Museum

Auto’s, bussen en taxi’s kunnen niet in de directe nabijheid van H’ART Museum komen. Word je gebracht met een auto of taxi? Gebruik dan het adres Nieuwe Keizersgracht 1. Je kan daar voor de toegangspaal uitstappen, daarna is het een minuut lopen tot de ingang. Als je minder valide bent, dan kan je bij de paal aanbellen en verzoeken of je kan worden afgezet bij de ingang op het museumterrein.

Hulphonden

Hulphonden met een tuigje, zoals blindengeleidehonden zijn hartelijk welkom in H’ART Museum. Andere huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Ga naar de inhoud