Pers - H’ART Museum

Overslaan en naar inhoud gaan
Tickets

Pers

Bekijk hieronder alle informatie beschikbaar voor pers.

Kandinsky

Deze grote overzichtstentoonstelling laat een unieke collectie zien, die van een van de grootste kunstenaars van de twintigste eeuw: Wassily Kandinsky (Moskou 1866 – Parijs 1944). Centre Pompidou bezit een van de beroemdste Kandinsky-collecties ter wereld dankzij de generositeit van de weduwe van de kunstenaar, Nina Kandinsky. Meer dan 60 kunstwerken geven een uniek overzicht van Kandinsky’s oeuvre: een persoonlijke reis die hem tot een van de pioniers van de abstracte kunst maakte.

Lees hier alle persberichten.
Download hier de digitale persmap.
Download hier het persbeeld.

Persbezoek

Journalisten van de schrijvende pers hebben gratis toegang tot de tentoonstellingen op vertoon van hun perskaart. Gratis toegang voor journalisten van radio, televisie en (pers)fotografen is alleen mogelijk na aanmelding en toestemming van het PR-team. Graag vooraf contact opnemen via pressoffice@hartmuseum.nl.

Perslijst

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan aan voor de perslijst van H’ART Museum.

Perslijst

Fotograferen en filmen

Journalisten van de schrijvende pers hebben gratis toegang tot de tentoonstellingen op vertoon van hun perskaart. Gratis toegang voor journalisten van radio, televisie en (pers)fotografen is alleen mogelijk na aanmelding en toestemming van het PR-team. Graag vooraf contact opnemen via pressoffice@hartmuseum.nl.

Beeldbank

Persberichten

Museumpartners

Ga naar de inhoud