H'ART Museum Shop - H’ART Museum

Overslaan en naar inhoud gaan
Tickets

H'ART Museum Shop

Bij iedere tentoonstelling presenteert H’ART Museum een geheel nieuw assortiment. Speciaal voor elke tentoonstelling worden er weer bijzondere producten toegevoegd aan de collectie. Van sieraden tot de mooiste kunst- en fotoboeken.

Naast de wisselende collectie bieden wij een breed assortiment literatuur, accessoires, muziek, films, sieraden, aantekenboekjes en diverse kunstboeken.

De museumshop is vrij toegankelijk zonder museumticket.

Openingstijden H'ART Museum Shop

De H’ART Museum Shop is dagelijks geopend van 10:30 – 17:00.
Op 25 december en 1 januari is de shop open van 12:30 – 17:00.

Je vindt onze winkel voorbij de garderobe in de H’ART Museum vleugel.

Vragen? Neem contact op via +31 (0)20 530 74 82 of museumshop@hartmuseum.nl.

Maak kennis met Kandinsky, aan de hand van 60 meesterwerken uit een van de belangrijkste collecties ter wereld

Bij een prachtige tentoonstelling hoort een prachtige catalogus. Wassily Kandinsky (Moskou 1866-Parijs 1944) is van niet te onderschatten betekenis geweest voor de kunst. Zijn ontwikkeling verliep van figuratief, bijna impressionistisch werk, naar een organische, hybride vormentaal. De Kandinsky catalogus laat de artistieke weg van de Russisch-Franse kunstenaar zien. Hij was een van de pioniers van de abstracte kunst die de kunstwereld op zijn kop zette.

Koop het boek in onze winkel of online in onze webshop.

Koop de catalogus

Online H'ART Museum Shop

Ben je niet in de gelegenheid om de H’ART Museum Shop te bezoeken, maar wil je toch onze producten bestellen? Of heb je het museum bezocht, en achteraf toch ‘souvenirspijt’? In onze online shop kan je de mooiste cadeaus, boeken en sieraden bestellen.

Ga naar de inhoud