Wijnliefhebbers opgelet! Wijnen in de Tuin 2024 - H’ART Museum

Overslaan en naar inhoud gaan

Wijnen in de Tuin 2024

Tickets

Wijnliefhebbers opgelet! Wijnen in de Tuin 2024

7 september 2024 - 8 september 2024

Op zaterdag 7 en zondag 8 september vindt het favoriete event van wijnliefhebbers weer plaats in het H’ART Museum Wijnen in de Tuin.

Honderden bezoekers hebben jaar na jaar genoten van prachtig weer, een uitgebreide selectie wijnen en de levendige sfeer, allemaal in de ambiance van onze betoverende binnentuin. Nodig je vrienden uit en beleef samen een onvergetelijk weekend bij Wijnen in de Tuin!

Proef de passie
Wijnen in de Tuin is het ideale wijnfestival om op een toegankelijke manier veel te leren over wijnen, waardoor het geschikt is voor zowel ervaren als onervaren wijnliefhebbers. Hier ontdek je jouw persoonlijke smaak en ga je op een ontdekkingsreis naar jouw favoriete wijn, druivensoort en wijnregio. Voor de meer ervaren wijnliefhebbers is er een uitgebreide selectie van bijzondere en zeldzame wijnen om van te genieten, waardoor je je wijnkennis kunt uitbreiden en testen. Dit jaar zullen maar liefst elf gerenommeerde wijnleveranciers aanwezig zijn om hun mooiste en meest unieke wijnen te presenteren.

 

Data
7 september 2024 - 8 september 2024
Praktische informatie
Evenement is gratis te bezoeken.
Voor slechts €5 kun je een leenglas verkrijgen. Met munten kun je langs de verschillende wijnstands gaan om halve of hele glazen wijn te proeven.

Toegang naar de tentoonstelling staat exclusief van dit evenement.
Ga naar de inhoud